NWWI taxatie in de regio Utrecht - Zeist

Waarom een taxatie?

Er zijn verschillende situaties waarbij u een taxatierapport nodig heeft. Een veelvoorkomende reden is de financiering van een nieuwe woning. De bank wil door middel van een taxatie zekerheid over de waarde van uw woning (als onderpand) voor het verstrekken van een hypotheek. Andere redenen voor een taxatie zijn bijvoorbeeld een WOZ-beschikking of een boedelscheiding.

Ruime ervaring

Ons NWWI taxateur is al meer dan vijftien jaar als erkend taxateur actief in de regio Utrecht - Zeist. Wij taxeren veelal in opdracht van notarissen, banken, collega-makelaars, hypotheek tussenpersonen en particulieren. Ons werkgebied beslaat de hele provincie Utrecht en soms ook daarbuiten. Jaarlijks voorzien we zo'n 500 particulieren van een hoogwaardig taxatierapport.

Per kerende post

Ook bij onze taxaties streven wij naar snelheid en perfectie. Het taxatierapport wordt binnen 48 uur verwerkt en naar u opgestuurd.

Tarief

Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Bovendien krijgt u de gemaakte taxatiekosten volledig terug als u binnen een jaar na taxatie besluit om uw woning via bemiddeling van ons kantoor te verkopen!

Ons tarief is € 528,65 inclusief btw en NWWI validatiekosten bij een woningwaarde t/m €500.000,-
Bij een woningwaarde hoger dan €500.000,- is het tarief voor een taxatie inclusief btw en NWWI validatiekosten € 553,64